Domnu Roz
de on Ianuarie 22, 2018
335 views
http://www.domnuroz.ro/2018/01/22/unguroaica-nimfomana
De mică am realizat că voi fi înnebunită după sex, prietenele mele îmi spuneau mereu că sunt o unguroaică nimfomană, pentru că mai tot timpul vorbeam despre sex şi ce aş face în pat cu un bărbat, însă eram doar la stadiul de vorbă, până să pun în practică a mai durat ceva.
Locuiesc împreună cu familia mea într-o comună din judeţul Mureş. Acum sunt măritată, o mămică cu doi copii ce are grijă de casă şi de soţ când vine de la muncă. Ziua mi-o încep cu treburile zilnice, curăţenie, gătit, spălat... şi altele. Nu reuşesc să-mi duc treaba până la capăt, de cele mai multe ori fac câte o pauză... pentru mica mea relaxare.
În timp ce fetele sunt la joacă, mă duc în dormitor şi scot de la locul meu secret pe “amantul” meu. Încui uşa, preventiv. O poftă nebună mă împinge să mă joc cu acel vibrator. Nu trebuie să mă dezbrac de tot, doar puţin, în caz că vine cineva să-mi pot aranja repede hainele.
Sunt o tinerică durdulie, cum îmi place mie să spun. Am sânii atât de mari încât pot să-mi cuprind sfârcurile cu buzele. Şi nu numai că pot, dar îmi place atât de mult încât o fac destul de des, când nu este soţul meu acasă. Atunci îl las pe el.
Mă întind în pat, ţin vibratorul de capăt... închid ochii şi-mi imaginez că este un penis... cel mai mare penis care l-aş putea întâlni vreodată. Îmi imaginez că posesorul acestui penis imens este un bărbat înalt cu muşchi bine antrenaţi. Îi văd scula... o prind cu mâna de la bază, pofticioasa mă arunc deodată spre el, deschid gura şi încep să-l sug. Îl sug că o nesătulă. ....
Posted in: Erotism
Fii prima persoană care apreciază!