Domnu Roz
de on Ianuarie 24, 2018
241 views
http://www.domnuroz.ro/2018/01/24/aventura-la-biblioteca
Trebuia să elaborez un proiect pentru un seminar legat de Drepturile Omului și căutam materiale prin diferite cărti la bibliotecă. Lucrarea era destul de laborioasă întrucât proful ținea cont de acest proiect pentru nota la examenul din sesiunea din vară. Mulți dintre colegii din anii mai mari și-au ratat intrarea în examenul de licență din cauza acestui profesor destul de exigent.
Așa că, într-o sâmbătă m-am decis să merg la Biblioteca Județeană pentru a căuta materiale și a studia la sala de lectură. După ce mi-au fost aduse cărțile de care aveam nevoie m-am pus pe studiat, notând pe fișe cu pixul ideile principale.
La un moment dat am observat că lângă mine s-a așezat un tânăr îmbrăcat într-o pereche de blugi, o cămașă albă, cu un corp atletic, iar după părul creț și tenul măsliniu mi-am dat seama că este o persoană provenită din zona Orientului Mijlociu, probabil student venit cu bursă la noi. Am schimbat niște priviri scurte în care ne-am zâmbit, după care mi-am continuat studiul.
După câteva minute tipul m-a întrebat într-o română inteligibilă dacă nu cumva am ceva de scris. I-am împrumutat un pix, apoi am continuat să lecturez privindu-l pe bărbat pe furiș. Aveam un prieten care mă iubea foarte mult, iar după terminarea studiilor aveam să ne căsătorim. ...
Posted in: Erotism
Fii prima persoană care apreciază!