Discuții recente
Angela
Va provoc. In ce pozitii si in ce locuri ati facut.o pana acum sau aveti in plan?

De

Vali Grama
Ziua 12, fragment din Pagini de jurnal dintr-o relație adultă. Casele de munte, noaptea, au farmecul lor aparte, farmec ce nu se găsește la casele din câmpie. Lumina nopții vine de la un astru mai apropiat, printr-un cer mai rece, mai curat, vine pură, neamestecată cu luminile orașului. Lumina nopții pătrunde în camere largi, tăcute, din piatră, prin ferestre de obicei mari, mai mari ca cele obișnuite. Pătrunde în camerele tăcute, aflate departe de zgomotele activității umane. Aici doar brazii șuieră sub vânt, un șuier filtrat până la un nivel de vibrație fundamentală când este perceput în interior. În liniștea nopții, în camera luminată de lună, nu dormeam. Îmi aud inima bătând, alături de cele două femei, stau în pat cu picioarele sub mine și privesc fereastra. Crestele unor munți se ghicesc în fundal. Este o priveliște deosebită. Lor le aud răsuflarea, sunt entuziasmate ca și mine. Simt o mână fermă cum mă atinge încet pe piept, se urcă pe el. Aud o șoaptă caldă în ureche: - Doamne cum îți bate inima, o auzim de aici. Cele două se apropie, îmi cuprind ființa, sunt între ele, mă atinge și cealaltă mână, palmele lor sunt unite deasupra inimii mele. În liniștea nopții, îmi bate puternic. - Și eu o aud, șoptește cealaltă lângă mine, și o simt cum pulsează ... Le simt răsuflarea plăcut în urechi și respir întrerupt, cu inima zvâcnind. Cele două femei, prietene din copilărie, femei mature acum, mă ating cu mâini calde pe piept, pe sub tricou, în liniștea nopții din casa de munte. Aud suflarea lor fierbinte, o simt din ambele părți ale gâtului, simt în același timp că mă topesc și încremenesc în loc.

De

Ionut
Dragoste vs. sex - eterna controversa! Ne place sa credem ca femeile prefera sa faca numai dragoste, iar barbatii - numai sex. Avem impresia ca femeile nu pot intretine relatii sexuale daca nu iubesc, iar despre barbati suntem convinse ca nu pot refuza niciodata o partida de sex. Cat este mit si cat este adevar in toate aceste idei? In ce fel difera infidelitatea unei femei fata de cea a unui barbat?

De

Andrei
Traim in ziua de azi o explozie in sexul virtual...in special fetele care fac videochat chiar si barbatii...deci... parerea mea e  urmatoarea e frumos si cel virtual...daca exista o atractie dar mai frumos e cel real... si mie imi place cel virtual dar cel real e mult mai ok...skype si snapchat webcamhotboy26 pentru cele interesate😘😍🌹...o seara frumoasa tuturor

De

Păreri, sugestii, etc...
  • 4Subiecte
  • 8Postări
Păreri, sugestii, etc...
  • 4Subiecte
  • 45Postări
Păreri, sugestii, etc...
  • 2Subiecte
  • 7Postări
Tot ce nu e cuprins în categoriile de mai sus
  • 15Subiecte
  • 46Postări