Eu iubesc asta, vreau asa un stil de viata
George X
#1
unii sunt facuti sa stapaneasca altii sa fie stapaniti, ciudat ca tu cel putin fizic nu pari beta ;))))
sabau
#2
eu asta nu o inteleg de loc,posibil sa fiu mai inapoiat ori mai dobitoc
#3

Salut. Să știi că te înțeleg perfect. Din păcate, în România există o mentalitate cum că dacă ești bărbat nu e OK să fii dominat. Eu sunt de părere că atât timp cât ții aceste lucruri în dormitor și nu le aplici în societate, totul este în regulă. Apropo, dacă ai găsit o prietenă care să îți satisfacă fanteziile sexuale, îți recomand niște produse BDSM de la sex shop Just Love.

Revenind la subiect, cred că e greșit să spui că vrei „așa un stil de viață”. Nu, nu cred că vrei asta, nu cred că vrea nimeni asta. Așa un stil de viață au avut sclavii adevărați, ceea ce nu e OK. Nu e bine să fii subjugat de o persoană în societate. În dormitor e OK, fiecare cu fanteziile sale. Tu îți dorești să practici BDSM în dormitor, nu ca stil de viață. :)

Și mie îmi place să fiu dominată, dar asta doar în dormitor. În viața reală, în societate îl consider un om egal cu mine. Toate deciziile le luăm în familie în ceea ce privește copiii (da, există cupluri care practică BDSM și au copii - noi suntem exemplul) sau orice ține de casă. În viața reală suntem egali, chiar dacă seara îmi iau bice :blush:.